Balaguer acull el 'Festival de Danses' de l'OJC

REDACCIÓ
31-01-2022
  • Balaguer acull el 'Festival de Danses' de l'OJC

L'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida ha presentat aquest diumenge 30 de gener el concert Festival de Danses, amb direcció d'Alfons Reverté.

Al concert, que ha començat a les 18 hores, s'han pogut escoltar diferents composicions com 'Música pels Reials Focs Artificials, de Hädel', 'La simfonia núm. 8 de Beethoven', 'La dansa Eslava núm. 8, de Dvorak', o 'Carmen, de Bizet'.

L'acte s'ha celebrat dintre del marc de la celebració del 20è aniversari de l'OJC, la qual ha organitzat una sèrie de concerts pel territori. A Balaguer, ha fet parada aquest diumenge, on ha col·laborat activament en l'acte un 'Matí d'Orquestra', que es realitza periòdicament al Teatre Municipal de Balaguer, i que es tracta d'una activitat d'inclusió social de la mà del projecte Apropa Cultura.

D'altra banda, l'OJC ha ajornat el concert programat per al pròxim diumenge 6 de febrer, la Primera Simfonia de Gustav Mahler, per qüestions sanitàries. L'acte, que està pendent de reprogramació, presentava una obra titànica.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta