Balaguer aposta per un Sant Jordi descentralitzat

REDACCIÓ
17-07-2020
  • Balaguer aposta per un Sant Jordi descentralitzat
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu
  • Balaguer aposta per un Sant Jordi descentralitzat

L’actual situació de rebrot ha obligat a la Paeria de Balaguer a repensar la festa de Sant Jordi perquè aquesta pugui celebrar-se i no es posi en risc a la ciutadania. Per aquest motiu, des de l’Àrea de Promoció Econòmica i l’Àrea de Cultura s’aposta perquè les parades de llibres i roses se situïn davant dels establiments físics per tal de reduir les concentracions de gent com es venia fent els últims anys.

Al matí, la igualtat de gènere serà la protagonista de les dos sessions de contes que s’han preparat per la mainada. A les 10 del matí, al jardí del xalet Montiu, tindrà lloc  “El drac devorador de pizzes”, un espectacle per nenes i nens d’entre 3 i 6 anys.

Més tard, a les 12 del migdia, seran els “Contes de bona nit per a nenes rebels” els que traslladaran els temes de gènere a la pineda del parc del Firal. La capacitat serà limitada i les entrades es podran reservar mitjançant cita prèvia al casal Lapallavacara durant els dies previs.

El paer de cultura Arnau Torrente “fa una crida a les balaguerines i balaguerins a invertir en cultura i apostar per les editorials i els autors de proximitat per donar suport a un dels sectors que ho està passant més malament a causa del coronavirus” i senyala que “tot i les limitacions per evitar un nou confinament, s’ha volgut conservar l’essència de la festa pel que simbolitza i per ajudar al sector del llibre”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...