Balaguer celebra el seu Sant Jordi en confinament

REDACCIÓ
22-04-2020
  • Balaguer celebra el seu Sant Jordi en confinament

La Paeria de Balaguer ha presentat les activitats que es duran a terme a la ciutat aquesta diada de Sant Jordi 2020, marcada per la impossibilitat de realitzar actes a l’aire lliure i amb concentració de gent, una situació que ha obligat a buscar noves formes de seguir en contacte amb la literatura i amb una data tan important per Catalunya.

La primera iniciativa per aquesta diada de Sant Jordi consisteix en engalanar els balcons de les cases amb roses, dracs, poemes, contes i totes les creacions possibles reutilitzant materials que hi hagi a casa.

Una altra iniciativa que promou la Paeria de Balaguer és la de ‘Sant Jordi en xarxa’, amb la qual es pretén que la ciutadania no perdi el vincle amb la literatura,  convidant a tothom a gravar-se llegint un escrit, text o fragment d’un llibre en un vídeo de 30 segons de durada màxima, i penjar aquest vídeo a les xarxes etiquetant @ciutatbalaguer i el hashtag #santjordi2020.

Finalment, Ràdio Balaguer modificarà la seva programació per tal de donar la millor cobertura a la diada nacional de Catalunya. Hi haurà una edició especial de Sant Jordi del programa ‘Va de Llibres’, organitzat per la Biblioteca Margarida de Monferrat, on hi podrem trobar tertúlies amb llibreters i autors locals, recomanacions de llibres per a públic infantil i adult i una secció musical amb cançons dedicades a Sant Jordi, i també la lectura teatralitzada de la Llegenda de Sant Jordi a càrrec de la Companyia de Comèdies Crisi Perpetua. El programa s’emetrà en directe a les 9.00h del matí i en redifusió a les 20.00h.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta