Balaguer celebrarà l'Open Night 2021 a principis de juliol

REDACCIÓ
17-06-2021
  • Balaguer celebrarà l'Open Night 2021 a principis de juliol

L’Associació de Comerciants de Balaguer celebrarà la sisena edició de l'Open Night el dissabte 3 de juliol. Comerços, restaurants i serveis de la capital de la Noguera obriran els seus establiments a partir de les 19h de la tarda i allargaran el seu horari fins les 3 de la matinada (si la normativa ho permet en aquelles dates) per oferir grans descomptes, activitats per a nens, actuacions i diversos sortejos per tots els seus participants.

Les activitats es concentraran en quatre carrers de la part nova de la ciutat (carrers Barcelona, Pare Sanahuja, Sant Lluís i Dr Fleming, cruïlla amb el Passeig) tenint en compte els aforaments i restriccions del moment, amb monitors a cada activitat que vetllaran pel compliment de les normes de seguretat.

Durant la vetllada es gaudirà d’animacions, música en viu, atraccions per a infants (com ara dos zones amb llits elàstics per a grans i petits), dos inflables, una zona adaptada per patinets elèctrics i  una altra per fer esports alternatius. També hi haurà barres en diferents indrets i música pels carrers per animar la jornada i es sortejaran 6 vals de compra que s’ hauran de gastar durant la festa.

D'altra banda, la capital de la Noguera celebrarà uns dies abans, el 26 de juny, la nit del comerç del Centre Històric, també des de les 19 hores del vespre i fins l'hora que permeti la normativa (previsiblement, les 3 de la matinada).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?