Balaguer celebrarà un 'Posa't la gorra' adaptat

REDACCIÓ
28-09-2020
  • Balaguer celebrarà un 'Posa't la gorra' adaptat

Sota el lema “El càncer no s’atura, Balaguer tampoc”, els organitzadors de Posa’t la Gorra a Balaguer mantenen la celebració per al proper 11 d'octubre amb canvis de format. "Vivim en uns moments en què sembla que tot giri al voltant de la pandèmia del coronavirus i que molts patiments de la vida s’hagin d’aturar forçosament, sense parar-nos a pensar  que hi ha accions solidàries i lluites com la del càncer infantil que no es poden afeblir ni anul·lar". Per aquest motiu, l'organització del Posa't la Gorra a Balaguer consideren important mantenir la celebració "per poder ajudar, ara més que mai, els infants i les famílies que viuen aquesta dura realitat", així com per obtenir recursos per a la investigació i la recerca. Al llarg d'aquest any, la capital de la Noguera s'ha vist obligada a suspendre la festa solidària fins a dues ocasions (al març i al maig), davant l'incerta evolució de la pandèmia. 

Des de la Comissió Organitzadora, per qüestions de seguretat, han decidit fer uns canvis en la programació d’aquesta festa i no es faran activitats que comportin aglomeracions com la cursa- caminada, la fira dels somnis i el dinar solidari. No obstant detallen una sèrie d'accions que per poder seguir ajudant-los: 

  • INFORMANT i DIFONENT la diada penjant, una foto individual o en grup  amb la gorra i la samarreta, a les teves xarxes socials amb el #posatlagorrabalaguer. Tots els participants rebran un obsequi, que podreu passar a recollir a partir del dia 13 d’octubre a Lapallavacara.
  • COMPRANT la gorra i la samarreta (que també servirà per a l’edició del 2021) a la Pallavacara, Piscina coberta o als establiments i comerços col·laboradors.
  • PARTICIPANT a la Cursa - Caminada virtual del diumenge 11 d’octubre (inscripcions a http://posatlagorrabalaguer.cat) o sortint al carrer el mateix dia amb la gorra i la samarreta.
  • DONANT suport com empresa amb una pancarta que ompli el pont del riu. Aquest donatiu servirà per fer la mateixa promoció l’any vinent, sense cap cost addicional.
  • FENT un donatiu al compte ES62 2100 5000 5502 0016 7487 LA CAIXA.

Des de l'organització volen agrair a la ciutadania la participació massiva de les quatre darreres edicions, "expressada sobretot en recaptacions molt generoses en pro dels infants i adolescents amb càncer infantil i juvenil, que també desitgem que es realitzin en aquesta edició Covid-19 de Posa’t la Gorra a Balaguer".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Què en penses del tancament de Hasel al Rectorat contra el seu empresonament?