Balaguer començarà aquesta setmana les vacunacions a la població general

REDACCIÓ
23-02-2021
  • Preview dosi vacuna AstraZeneca

Aquesta setmana començaran a Balaguer les vacunacions contra la Covid-19 a la població en general. Es faran els dies 24 i 25 de febrer, és a dir, aquest dimecres i dijous, es començarà per les persones de més edat a menys i hi podran anar totes aquelles a les quals el CAP hagi avisat prèviament. En concret, les primeres a vacunar-se seran les persones majors de vuitanta anys i amb problemes de mobilitat reduïda.

Per facilitar les vacunacions i l'aparcament de cotxes a les persones o acompanyants els dies de vacunació, la Paeria habilitarà la plaça de darrere del Teatre. El control d'aquest aparcament es farà en forma de targeta que l'usuari haurà de posar en un lloc ben visible al cotxe.

Aquesta és una mesura inicial perquè tenint en compte que les vacunacions s'allargaran fins a l'estiu, la Paeria de Balaguer i el CAP de Balaguer estan valorant d'ubicar el lloc de vacunacions a un altre indret diferent al Teatre Municipal. Mentre no es prengui una decisió, però, les vacunacions tindran lloc al vestíbul del Teatre, segons ha confirmat a Ràdio Balaguer el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal.

El paer en cap també s'ha mostrat molt satisfet perquè ja comencin les vacunes a la població en general a la ciutat de Balaguer. Ha dit que és "un motiu d'alleujament" i que "anem avançant després de tenir totes les residències vacunades". Així mateix, s'ha mostrat satisfet perquè es comenci per la població més vulnerable perquè seria, diu, possiblement el grup que podria necessitar més atenció en cas d'un possible repic de la pandèmia a causa de les "noves soques que estan arribant".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?