Balaguer crea un web pels restauradors locals que ofereixen menjar per emportar

REDACCIÓ
04-11-2020
  • Balaguer crea un web pels restauradors locals que ofereixen menjar per emportar
  • Balaguer crea un web pels restauradors locals que ofereixen menjar per emportar

La Paeria de Balaguer ha posat en marxa el web restauracio.balaguer.cat per donar a conèixer aquells bars i restaurants de la ciutat que ofereixen menjars per emportar i/o servei a domicili.

Així ho han explicat a Ràdio Balaguer membres de l’Àrea de Promoció Econòmica de la Paeria, que també han recordat que fa temps que s'està apostant per la digitalització dels comerços, empreses i serveis locals. La posada en marxa d'aquesta nova web, que s'ha agilitzat a causa de la pandèmia, és un pas més en aquesta direcció. Actualment, la pàgina web compta amb prop d'una vintena d'establiments inscrits. 

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica, Ester Guarné destaca que no s'ha volgut esperar a que hi fossin tots els locals que fan menjar per emportar o servei a domicili, ja que la pròpia pàgina i la seva posada en marxa "pot servir com a reclam per altres establiments d'aquest tipus". No es descarta la possibilitat de repensar la web i obrir-la a tot el sector de la restauració un cop bars, restaurants i cafeteries puguin tornar a obrir.

Pel que fa a la web, el paer de Comunicació Arnau Torrente l'ha definit com una pàgina senzilla i molt visual en la qual hi ha una imatge suggerent de cada establiment amb dos icones, una per visualitzar la carta de plats i l'altra per trucar directament a l'establiment.

Aquesta acció se suma a altres iniciatives que en els darrers mesos la Paeria ha posat en marxa per donar suport els sectors del comerç i la restauració impulsant la seva digitalització a través del Directori empresarial, comercial i de serveis; de la campanya “Troba-ho a Balaguer”; de la guia “Eines per a la digitalització del comerç de Balaguer - Guia de suport per a la venda on-line” o amb els  ajuts de fins a 1.000 euros que es van atorgar als petits negocis locals més afectats per la COVID-19.

Per formar part del web i aparèixer en ell, els establiments de la restauració que fan menjar per emportar s'hi poden inscriure consultant la mateixa pàgina.

Comparteix

També t'interessarà