Balaguer estrena pista de gel

REDACCIÓ
Publicat: 
12-12-2018
Actualitzat: 12-12-2018 11:13
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Balaguer estrena pista de gel

Ahir al matí Balaguer va estrenar la seva pista de gel. Els primers afortunats en estrenar-la van ser els alumnes de 6è de l'escola Mont-roig, que van entrar a la pista tot just ser inaugurada per les autoritats locals.

A la inauguració, l'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, va dir que durant els matins del període escolar està previst que els diferents alumnes dels centres educatius de la ciutat puguin fer ús de la pista. També va explicar que els diferents comerços de la capital de la Noguera oferiran descomptes als seus clients, una fórmula que intentarà ser un revulsiu per la ciutat i atreure també gent de comarca i rodalies. Juanjo Farré, de l'associació de comerciants ACB de Balaguer, va voler felicitar la iniciativa de l'ajuntament alhora que va animar als clients a fer ús dels descomptes que podran aconseguir als diferents establiments. També des de l'Associació de comerciants del Centre Històric, Cristina Bonet va valorar molt positivament la iniciativa i ha volgut felicitar a l'ajuntament.

La pista, de més de 300 metres quadrats, estarà oberta de dilluns a divendres de 17 a 21h i els dissabtes, diumenges, festius i els dies de vacances escolars, als matins d'11 a 14 i de 16 a 21h. El preu per 30 minuts de patinatge, amb els patins inclosos és de 6 euros. Els menors de 5 anys han d'accedir a la pista acompanyats d'un adult. Aquests acompanyants hauran de pagar 3 euros per al lloguer de grampons. A més, cal dur guants per accedir a la pista, i en el cas de no portar-ne, s'ofereix també un servei de lloguer al preu de 2 euros. La pista estarà en funcionament fins al dia 7 de gener. 

Comparteix

També t'interessarà