Balaguer exhibirà a Firauto dos-cents vehicles d’ocasió de vint expositors

REDACCIÓ
29-09-2018
  • Balaguer exhibirà a Firauto dos-cents vehicles d’ocasió de vint expositors

El pavelló d’Inpacsa tornarà a acollir els pròxims dies 20 i 21 d’octubre una nova edició de Firauto de Balaguer, en la qual participaran una vintena d’expositors amb més de 220 vehicles, segons afirment fonts municipals. Tots els cotxes estan supervisats i revisats i ofereixen un gran ventall de possibilitats, des de les més econòmiques que es podran trobar al Mercat de la Ganga, ubicat en un lateral del recinte, del qual no podran superar preus de més de 6.000 euros. També hi seran presents altres sectors com són el dels remolcs i la maquinària industrial, els complements per a automòbils, àudio i també la retolació.

La fira s’inaugurarà oficialment el dissabte a les 11.00 del matí i presidirà l’acte el director territorial de la conselleria d’Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo.

El parc de vehicles és cada vegada més ampli atès que també es podran trobar vehicles de gerència i amb molt pocs quilòmetres recorreguts, un fet que atorga al certamen un valor afegit pel que fa a la qualitat.

El certamen es va presentar ahir al consistori de la capital de la Noguera i també oferirà activitats paral·leles per atreure tots els sectors de públic.

Per als més petits s’instal·larà un circuit inflable de karts amb pedals en el qual cada hora podran pujar quaranta nens d’edats compreses entre els 6 i 13 anys. A més, gràcies al Club Slot Balaguer s’instal·larà un circuit gegant de vehicles teledirigits.

Una altra de les novetats serà l’exposició amb el títol Sortim, dirigida als joves que surten de festa quan s’acaben de treure el carnet de conduir per explicar-los els riscos de la conducció sota els efectes de l’alcohol i altres substàncies. Trànsit ha facilitat material divulgatiu.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

"Creus que s'hauria d'haver vacunat als membres de les meses electorals?"