Balaguer i Borges, subcampions de la Copa de la Reina i del Rei de tenis taula

REDACCIÓ
25-06-2018
  • Balaguer i Borges, subcampions de la Copa de la Reina i del Rei de tenis taula
  • Balaguer i Borges, subcampions de la Copa de la Reina i del Rei de tenis taula

El tenis taula lleidatà tenia ahir l’oportunitat de fer un doblet històric, però es va quedar a les portes. Per primer cop, la final de la Copa de la Reina i la final de la Copa del Rei comptaven amb la presència d’un equip lleidatà a la mateixa edició, però el títol se’ls va escapar tant al Villart Logístic CTT Balaguer com al DKV Borges, que van cedir davant del Vic i el CajaSur Priego, respectivament.

Per al Villart Logístic la d’ahir, a Antequera, era la primera final de la Copa de la Reina. Ahir, en semifinals, van superar per 3-0 l’UCAM Cartagena, amb els punts de Natàlia Prosvirnina, Svetlana Bakhtina i Gemma Lladonosa. A la final els esperava el potent Vic, que no els va donar opció i va obtenir el títol per 3-0. Natàlia va cedir amb Li Xia; Svetlana davant de l’exjugadora del club de la Noguera Tingting Wang i Gemma Lladonosa davant d’Ana García, en tots els casos per 3-0.

El DKV Borges, campió de la Copa el 2013 i el 2017, es va enfrontar a semis amb l’Arteal Santiago, que van superar per 3-1, per defensar el títol a la final amb el CajaSur Priego. Va ser una final molt igualada. Marc Duran va superar 3-2 Carlos Machado, Oriol Monzó va cedir 0-3 davant de Diogo Ferreira, Fan Chuang Wei va guanyar 3-2 Andre da Silva, i Duran va perdre 0-3 amb Diogo. Al decisiu, Oriol va perdre 3-2 davant de Machado i el títol se’n va anar per a Priego.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta