Balaguer inicia programa teatral diumenge 'recordant' Pàmies

REDACCIÓ
01-10-2019
  • Balaguer inicia programa teatral diumenge 'recordant' Pàmies

El Teatre Municipal de Balaguer donarà inici aquest diumenge al nou programa teatral de tardor amb un espectacle homenatge a l’escriptora Teresa Pàmies amb motiu del centenari del seu naixement. La llibertat irrenunciable, viure i escriure està dirigit per Enric Arquimbau i produït per Bada-Pas.

Una de les novetats d’aquesta nova temporada d’arts escèniques és la incorporació del cicle d’espectacles de petit format A escena, que té com a objectiu atansar la cultura encara més al públic. Els elegits són: Il Velatorio Lírico –que estrenarà la iniciativa el 18 d’octubre– i La Rambla de les Floristes (els dos teatre); Pau Figueres Quartet (música); i Like (dansa).

La resta de la programació es diferencia en dos cicles: tardor i hivern. El primer començarà amb Casa de nines. 20 anys després, un dels espectacles més destacats, amb Emma Vilarasau i Ramon Madaula. Dolce Vita, del Mag Lari, i Reggae per a xics de The Penguins, per la festa major de la ciutat; i acabarà l’1 de desembre amb la comèdia Oh, Mami. El cicle d’hivern comptarà amb Eva contra Eva, El pare de la núvia, Gran Reserva, La dona del 600 i el concert de Mishima, que coincidirà amb Fira Balaguer.

El preu dels abonaments per al cicle de tardor és de 45 euros (50 a platea) i sortiran a la venda el 8 d’octubre vinent. D’altra banda, els abonaments per al nou cicle A escena tenen un cost de 15 euros i totes les funcions tindran lloc els divendres a les 20.30 hores.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta