Balaguer instal·la codis QR del Punt Lila als equipaments municipals

REDACCIÓ
Publicat: 
10-02-2024
Actualitzat: 10-02-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Balaguer instal·la codis QR del Punt Lila als equipaments municipals
    Peu de foto: 
    Paeria de Balaguer

A partir d’aquesta setmana, els equipaments municipals de Balaguer compten amb un codi QR, el qual dona accés a la ‘Guia de recursos de prevenció, atenció i reparació de les violències masclistes a la ciutat de Balaguer’.

L’objectiu d’aquesta acció és facilitar l’accés a qualsevol persona que necessiti informació entorn als recursos disponibles vinculats a la prevenció, l’atenció i la reparació de les violències masclistes al territori. Així, el codi QR dona accés a tres apartats: en un primer apartat s’hi poden trobar els telèfons i informació bàsica per atendre a la violència masclista; en un segon es dona accés a la guia de recursos, amb informació més ampliada sobre cada recurs; i finalment, un tercer apartat, ‘T’escoltem’ en el qual es poden fer arribar a la Paeria suggeriments, avisos, queixes o qualsevol informació que es vulgui transmetre en relació a les violències masclistes, amb l’objectiu d’identificar les necessitats de la ciutadania en aquest sentit.

El projecte del codi QR ha començat amb la instal·lació d’aquests codis QR als equipaments municipals de la ciutat, com el Casal Lapallavacara, la Biblioteca Margarida de Montferrat, el Xalet Montiu, el Centre d’Empreses i Innovació, els equipaments esportius i la Casa de la Paeria. Seguidament i en una segona fase, els codis s’instal·laran en la resta de serveis públics; i en una tercera, en els comerços i establiments que s’hi vulguin adherir.

La principal voluntat de la Paeria és fer accessible la informació vinculada als recursos existents al servei de la ciutadania, i que per tant tothom pugui conèixer i disposar de la informació que facilita la guia. 

Comparteix

També t'interessarà