Balaguer ja té tapes guanyadores

r. ríos
01-08-2014
  • Balaguer ja té tapes guanyadores

Sardina d4. Aquesta és la millor tapa de la quarta edició del concurs De tapes per Balaguer! De portar-la fins a la primera posició se n'han encarregat els participants en aquesta iniciativa, que han tingut més de deu dies per tastar les propostes dels dinou establiments de la capital de la Noguera que n'han format part.
Segons les primeres estimacions dels organitzadors, s'han venut més de 15.000 tapes, unes quatre mil més que en l'edició passada.
Els participants han elegit com a segona millor tapa el Biquini a l'estil Xirricló, de Cal Xirricló, el restaurant que l'any passat, amb la Minirahola de xai de la Noguera a l'estil Thai, va guanyar el certamen de Catalunya després d'imposar-se a Balaguer. En tercera posició ha quedat el local La Garrafeta gràcies a la seua tapa Entrecot al foie.
Una d'aquestes tres participarà en el concurs Tapa de l'Any de Catalunya juntament amb els triomfadors de la resta de rutes que s'organitzen, prop d'una trentena en total. Serà el jurat del certamen qui decideixi quina tapa de la capital de la Noguera és finalment la que concursa. Està previst que el certamen se celebri la pròxima tardor a Sitges.
Estrella Damm organitza aquesta iniciativa lúdica i gastronòmica amb la col·laboració de l'ajuntament de la capital de la Noguera i l'Associació Correbars i és la segona vegada que s'organitza sota aquest nom i format. Els participants en l'elecció de les millors tapes de Balaguer han hagut d'omplir el bitllet als restaurants i aconseguir almenys tres segells dels dinou establiments que han format part d'aquesta edició. Els vots s'han dipositat després en unes urnes habilitades per a l'esdeveniment. Les tapes tenen un preu de 2,5 euros i han inclòs també un quinto d'Estrella Damm.

certamen

Un jurat elegirà un dels tres guanyadors per participar en el certamen de Millor Tapa de Catalunya

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?