Balaguer manté bona part de les activitats lúdiques i d'oci de l'estiu

REDACCIÓ
23-06-2020
  • Balaguer manté bona part de les activitats lúdiques i d'oci de l'estiu

La Paeria de Balaguer va presentar aquest divendres les activitats lúdiques i d'oci  previstes per aquest estiu. El programa d'actes inclou el cicle Música i Tapes, els monòlegs a la fresca, classes de zumba i, com a novetat, aquest any hi haurà cinema a la fresca.

Les diferents activitats tindran lloc durant els mesos de juliol i agost. Els dimarts serà el torn del Música i Tapes a partir de les 21 h; els dimecres es podrà gaudir dels monòlegs a partir de les 21.30 h, com sempre a càrrec de coneguts humoristes; els dijous es podrà gaudir fent esport i salut amb les classes de zumba a les 20.30 h i pel que fa al cinema a la fresca es farà els divendres a partir de les 22 h. Segons el tècnic de l'àrea de Joventut, Francesc Almira, aquesta última és una activitat pensada per assistir-hi en família i l'objectiu de tota la programació és que la ciutadania en general, grans i petits, puguin gaudir un estiu més d'activitats d'oci pràcticament cada dia de la setmana.

Una altra de les novetats d'enguany és que les diferents activitats  segons ha explicat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, es que faran totes a la plaça del teatre per qüestions de seguretat i protecció. Vidal assegura també que amb aquesta concentració en un lloc emplaçament es podrà garantir el control dels accessos, hi haurà també limitació d'aforament i per assistir als diferents espectacles caldrà fer reserva prèvia.

Per fer la reserva prèvia hi haurà un formulari web que els interessats podran omplir per posteriorment anar a recollir les entrades, totalment gratuïtes, al casal Lapallavacara. Una persona podrà recollir fins a 5 entrades.

Pel que fa a l'àrea d'Esports, s'ha intentat reconduir el programa Esport i Salut dels anys anteriors a causa de les mesures de seguretat. Segons el tècnic Albert Marvà, és per això que s'han suprimit activitats com l'Aquagym, l'estretching o les caminades tot i que s'han decidit mantenir les classes de zumba.

Pel que fa al Música i Tapes, hi ha previstes un total de vuit actuacions de música en directe: el dia 7 de juliol actuarà Suprise; el dia 14 ho farà Aire flamenco; el dia 21 serà el torn de Marina i Capi i el dia 28 actuarà Éphona. A l'agost, el cicle continuarà el dia 4 amb Er Taqueta; el dia 11 actuarà el grup Kasonroda; el dia 18 Le Nais i el dia 25 Tributabba.

El Cicle de 'Monòlegs' d'aquest 2020, d'altra banda, comptarà amb la participació de vuit coneguts humoristes: el dia 8 de juliol serà el torn de Toni Cano; el dia 15 actuarà Pepi Labrador; el dia 22 ho farà “Enrique el grande”; i el dia 29 Sergio Marín. El primer a actuar el mes d'agost serà Marco Antonio, que ho farà el dia 5; el 12 d'agost visitarà la plaça del teatre de Balaguer Juan Aroca; el dia 19 Fernando Moraño i el dia 26 acabarà el cicle amb l'actuació de Toni Cruz.

En el marc del cicle de cinema a la fresca hi ha previstes 6 projeccions: el dia 10 de juliol es podrà veure "Espies disfressats"; el dia 17 "Lego. La pel·lícula 2" i el dia 24 "Paddington". A l'agost, les tres pel·lícules que es projectaran són el dia 7 "Star Wars. L'ascens de Skywalker; el dia 14 "Atrapa la bandera", i el dia 21 "El meu amic el gegant". Totes elles doblades al català.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?