Balaguer prepara la setena Cursa del Foc

REDACCIÓ
04-06-2019
  • Balaguer prepara la setena Cursa del Foc

Balaguer organitzarà el pròxim 29 de juny la setena edició de la Cursa del Foc, una prova nocturna (començarà a les 21.45 hores) que s’emmarca dins del pla de salut i esport que impulsa la regidoria d’Esports de l’ajuntament.

Aquesta carrera ha comptat des dels orígens amb un marcat caràcter solidari, en les primeres edicions amb la recollida d’aliments, i en les últimes amb una repercussió directa en favor dels equipaments i mobiliari urbà de la ciutat, com per exemple el gronxador adaptat o el parc per a la tercera edat que es va instal·lar a l’última edició.

En l’àmbit esportiu, la prova seguirà buscant la participació del màxim de població possible, i per això ofereix les dos modalitats, una caminada de 4 km que recorren les principals artèries viàries del nucli antic de Balaguer, i una carrera de 8 per als amants del running i que puguin gaudir d’un ampli circuit atractiu i ràpid. L’organització donarà els tradicionals guardons i premiats en els classificats de les dos distàncies, així com al grup més nombrós i als participants de més edat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta