Balaguer prepara les estades d’estiu

REDACCIÓ
03-06-2020
  • Balaguer prepara les estades d’estiu
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

La Paeria de Balaguer vol garantir que durant el període d’estiu els infants de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats esportives, educatives, culturals i de lleure. Per aquest motiu està treballant en l’organització de les diferents activitats d’estiu que es duen a terme des de fa uns anys adreçades a infants de 3 a 16 anys.

La realització d’aquestes activitats estarà condicionada en primer lloc, a que la regió sanitària de Lleida es trobi en Fase 3, requisit indispensable per poder-les organitzar. Un cop assolit aquest objectiu, aquest any hi haurà canvis importants que cal tenir en compte, ja que els organitzadors s’han hagut d’adaptar al nou context d’emergència sanitària.

Les activitats d’estiu seran segurament els primers agents educatius que reuniran els nens i les nenes altre cop després del confinament, per això tindran aquest any, més que mai, una responsabilitat molt gran d’acollir tot allò que els nens i nenes han viscut. Degut a aquest context d'excepcionalitat, el funcionament de les activitats també serà diferent i s'adaptarà a les noves mesures de seguretat i protocols que marquin les autoritats competents. Bàsicament això afectarà els temes següents:

  • Reducció del nombre de places que s’ofereixen per cada activitat i requisits per participar-hi.
  • Organització de les entrades i sortides dels participants de forma esglaonada.
  • Divisió en grups i convivència entre els participants i els equips de monitors/es.
  • Tipologia d’activitats que es duran a terme.

La Paeria oferirà properament informació més detallada sobre cadascuna de les activitats que s’organitza amb el calendari de celebració i les dates d’inscripció, per això des del consistori recomanen seguir les actualitzacions de les estades a la pàgina web de la Paeria i a les xarxes socials municipals.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta