Balaguer realitza una plantació d'arbres a prop de l'Institut Almatà

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
26-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Balaguer realitza una plantació d'arbres a prop de l'Institut Almatà
    Peu de foto: 
    Paeria de Balaguer

La Paeria de Balaguer ha posat en marxa un nou programa de plantació d'arbres en espais buits de la ciutat, i aquesta setmana s'han començat a plantar arbres a prop de l'Institut Almatà. En aquesta ocasió, s'han plantat 22 arbres d'om, que proporcionaran ombra i milloraran la zona al voltant de l'equipament educatiu.

L'empresa que ha obtingut el contracte va iniciar la setmana passada les tasques de preparació dels espais per a poder començar a plantar els arbres. Aquests arbres són d'una espècie autòctona, perfectament adaptada per a la zona. Des de l'Àrea d'Entorn Natural de la Paeria, es fa especial èmfasi en la importància de dotar la ciutat d'elements naturals de diverses espècies, adaptades al territori, de baix consum hídric i que aportin biodiversitat a la ciutat de Balaguer.

En les properes setmanes, es preveu plantar més d'un centenar d'arbres arreu de la ciutat, sempre amb espècies locals, en una campanya que es repetirà cada any i que augmentarà progressivament el nombre d'arbres i elements naturals.

Comparteix

També t'interessarà