JOAN BOVÉ
07-02-2018
Actualitzat: 07-02-2018 11:53
  • Balaguer viu una festa del futbol sala amb un amistós entre Barça i Alemanya

El Barça Lassa, dos vegades campió d’Europa, i la selecció alemanya de futbol sala van oferir ahir tot un espectacle al pavelló poliesportiu de Balaguer davant de prop d’uns mil espectadors, que van omplir el recinte. El Barcelona, que dirigeix Andreu Plaza, va disputar el partit amistós amb la majoria de jugadors del segon equip, que van passar per sobre dels alemanys, que es van mostrar molt innocents en el seu joc i no van arribar a inquietar en cap moment la porteria defensada per Juanjo.

El Barça va marcar dos gols en els primers compassos del partit, obra de Cardona i Mario Rivillos, i tot semblava prefigurar una passejada dels blaugranes. Però en una contra el corpulent Wittig va sorprendre amb un bon xut per retallar diferències i establir el 2-1. Poc va durar l’alegria per als alemanys, ja que Luis García i Dyego van ampliar el marcador abans d’arribar al descans, en el qual el marcador reflectia ja un clar 4-1 per als blaugranes. Després del pas pels vestidors, el Barça no va donar respir a la selecció alemanya i els gols es van anar succeint amb un pressing total dels blaugranes, que no deixaven passar de mitja pista els alemanys, que es van anar desesperant a mesura que passaven els minuts.

Al final, un unflat 11-1 per als homes d’Andreu Plaza que van fer disfrutar el públic de Balaguer en el segon de la seua sèrie d’amistosos programats durant aquestes dates per a la preparació de l’LNFS, la màxima categoria estatal.

La nota curiosa del partit la va protagonitzar Andreu Plaza, entrenador del Barça, que es va dirigir a un grup de jugadors de Balaguer que eren a la pista per ajudar l’organització i els va comentar algunes jugades del partit i per què donava les instruccions als seus jugadors, davant de l’admiració dels joves pertanyents als equips del Balaguer Comtat d’Urgell.

Durant el temps de descans, l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, va entregar uns obsequis als representants dels dos equips.