Bargalló visitarà els terrenys on es construiran les noves escoles del Palau d'Anglesola i Albesa

REDACCIÓ
23-07-2020
  • Bargalló visita els terrenys on es construiran les noves escoles del Palau d'Anglesola i Albesa
    Peu de foto: 
    Josep Bargalló

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà demà divendres les comarques de Lleida per conèixer els terrenys on es construiran els nous edificis de l’Escola Arnau Berenguer al Palau d’Anglesola i de l’Escola L'Àlber a Albesa, aquesta darrera aprovada dimarts pel Govern després de la modificació del Pla Econòmic i Financer d’Inversions del Departament d’Educació. Ho farà acompanyat del director general de Centres Públics i president del Consorci d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray i del director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida, Carles Vega.

A les 9.30h, el conseller arribarà a l’Ajuntament del Palau d’Anglesola, on serà rebut pel seu alcalde, Francesc Balcells, amb qui mantindrà una trobada. Seguidament el conseller signarà amb l’alcalde un conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament per a l’execució de les obres d’ampliació de l’Escola Arnau Berenguer d’una línia d’aquest municipi. A les 10.30h la comitiva es traslladarà a l’escola per conèixer els terrenys on es construirà el nou edifici.

A les 12h, el titular d’Educació arribarà al Centre Cívic Vitorina Vila Badia d’Albesa, on mantindrà una trobada amb la seva alcaldessa, Eugènia Puig-Gròs. A les 13h el conseller es traslladarà als terrenys on s’edificarà l’Escola L'Àlber.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Comparteixes tant temps com voldries amb la teva mare?