Bartés, 'perla' del Llista, fitxa per un club austríac

SEGREcom
07-07-2015
  • Bartés, 'perla' del Llista, fitxa per un club austríac

Jaume Bartés, una de les perles del planter del Lleida Llista, jugarà la pròxima temporada amb l'SHC Wolfurt d'Àustria, un equip que, a banda de disputar la Lliga austríaca, també està classificat per a la Copa CERS i juga a la Segona divisió suïssa. "Se m'ha obert aquesta oportunitat, l'he valorat i m'ha semblat interessant, tant pel que fa a la meua formació esportiva com en la personal", explica aquest jugador lleidatà de 20 anys.

Bartés, que va començar a patinar amb tan sols 3 anys i a jugar a hoquei sobre patins als 5, va militar al Mollerussa fins a la categoria alevina i, des d'aleshores, ha estat al planter del Lleida Llista.

Aquesta passada temporada va jugar a l'equip júnior i el sub-23 del club lleidatà i també era un dels del planter que tenien fitxa del primer equip.

"Crec que als 20 anys o exploto o em quedaré estancat. I dins de les possibilitats que tenia allà puc jugar molts més minuts, cosa que al Llista no crec que els pogués tenir", afegeix aquest lleidatà, que ha estudiat Educació Infantil i que, de moment, estarà una temporada al club austríac. "De moment serà un any, a veure com m'adapto i com em va tot", afegeix el jove jugador.

També tenia la possibilitat de jugar en un club de França i en un altre d'Itàlia, però s'ha decantat pel Wolfurt "per l'ambient de club que he vist i per les opcions de jugar a l'equip". Ha valorat com un fet positiu l'opció de jugar en competició europea. "La lliga austríaca dura només dos mesos, però a partir del setembre l'equip ja competeix a la Lliga de Suïssa, també disputa la Copa de Suïssa i la CERS. També tindré l'oportunitat de ser entrenador d'equips de base", afegeix. "El primer que faré serà un curs intensiu d'alemany. La possibilitat de millorar en idiomes és un altre dels aspectes que m'han resultat atractiun", comenta.

El 15 d'agost sortirà doncs cap a la localitat austríaca per tal d'iniciar la seua nova etapa esportiva. Altres jugadors de l'ICG Software com Lluís Rodero i Andreu Tomàs també van optar en el seu dia per competir a Europa.

fitxa del primer equip

Va jugar al planter del Mollerussa i Llista i aquesta temporada tenia fitxa amb l'equip de l'OK Lliga

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?