Batet diu que Larrosa és el millor candidat per “buscar el diàleg i impulsar la ciutat”

SANTI COSTA DOMINGO
23-03-2019
  • Batet diu que Larrosa és el millor candidat per “buscar el diàleg i impulsar la ciutat”
  • Batet diu que Larrosa és el millor candidat per “buscar el diàleg i impulsar la ciutat”

La ministra de Política Territorial i cap de llista del PSC per Barcelona al Congrés dels Diputats per a les eleccions generals del 28 d’abril, Meritxell Batet, va elogiar ahir a Lleida la figura de Fèlix Larrosa a l’assegurar que és “el millor candidat” per a l’alcaldia i l’únic capaç “de buscar el diàleg i fer créixer i millorar Lleida”. Ho va fer a l’acte de presentació de l’actual alcalde, Fèlix Larrosa, com a candidat socialista a les eleccions municipals del 26 de maig en un claustre de la Seu Vella ple, amb prop d’un miler de persones. Batet també va destacar que el Partit Socialista farà una campanya “per sumar, no dividir ni confrontar, perquè per a això ja estan altres partits i perquè aquest posicionament no condueix a enlloc”. Així mateix, va criticar el govern de la Generalitat al retreure-li que “Catalunya no es mereix un govern que tapa amb pancartes la seua inacció política, ja n’hi ha prou de blocs. Ha arribat el moment que Catalunya s’obri al món i deixi de mirar-se el melic”, va sentenciar la ministra.

Per la seua part, Larrosa va presentar la seua candidatura recalcant que “no ens cansarem d’oferir diàleg i mà estesa a tot aquell que estigui disposat que la nostra ciutat avanci”, i va definir les seues propostes com “un projecte ambiciós, realista i de futur”. A continuació, va resumir el seu programa en quatre punts: persones, ocupació, seguretat i civisme i lleure i cultura, al mateix temps que va assenyalar que la gran aposta del PSC “són els barris, Sucs, Raimat i l’Horta”. Paral·lelament, va mostrar el seu compromís de tendir ponts amb els municipis de la Franja i d’Aragó a l’al·legar que, “amb el permís d’Osca, Lleida també és la vostra capital i junts serem més forts”.

D’altra banda, el primer secretari del Partis Socialista, Miquel Iceta, va demanar als lleidatans que “no deixeu perdre un magnífic alcalde com Fèlix Larrosa” i va recalcar que tant Lleida com Catalunya “necessiten un bon govern” i que l’actual alcalde “és una persona dialogant i garantia de progrés i bon govern”. També va subratllar en clau estatal que a les pròximes eleccions “hi ha qui proposa retrocedir, d’altres bloquejar; en canvi, nosaltres allò que volem és avançar”. El moment més emotiu de l’acte va anar a càrrec d’una de les filles de Larrosa, Andrea, que va prendre la paraula i va definir el seu pare com una persona “socialista, feminista, compromesa i que estima Lleida”.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta