Bellpuig donarà veu a les dones amb el concert de Les Kol·lontai

SEGRE
Publicat: 
13-08-2019
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Bellpuig donarà veu a les dones amb el concert de Les Kol·lontai

La banda Les Kol·lontai –quartet femení format per Meritxell Gené, Montse Castellà, Sílvia Comes i Ivette Nadal– presentarà aquest dissabte 17 d’agost a les 20.00 hores al convent Sant Bartomeu de Bellpuig el seu disc Cançons Violetes, en el qual musicalitzen poemes, paraules i reflexions fetes per dones. L’espectacle recull les veus de diferents dones que han contribuït, cada una des del seu àmbit, a la lluita per la igualtat.

Sota el títol Cançons Violetes, cançons feministes per a la llibertat i la igualtat, Les Kol·lontai han posat ritme a les paraules de dones com Montserrat Roig, Maria-Mercè Marçal, Marina Garcés i Montserrat Abelló, entre altres, en un espectacle que reflexiona, des de la música, sobre la condició de ser dona amb un missatge reivindicatiu, reflexiu i carregat d’esperança.

 

Presentació del seu àlbum ‘Cançons Violetes’.

 

El nom del grup es deu a la feminista i política comunista soviètica Aleksandra Kol·lontai i reivindica, d’aquesta manera, el feminisme com a llavor de llibertat i d’igualtat.

El convent de Sant Bartomeu és un temple singular que serveix com a testimoni del pas del gòtic al Renaixement. Va ser encarregat el 1507 per Ramon Folc de Cardona i Anglesola, senyor de Bellpuig i virrei de Nàpols i Sicília.

Les entrades per al concert estan a la venda al web codetickets.com.

Comparteix

També t'interessarà