Bellpuig promou l'esport amb les activitats de la Fira Cuida't

REDACCIÓ
Publicat: 
06-11-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Bellpuig promou l'esport amb les activitats de la Fira Cuida't
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Bellpuig

Divendres per la tarda ja es va realitzar la xerrada “El paper de la comunitat en la prevenció del suïcidi, reconeixem els mites i els senyals d’alerta” en el marc de la Fira Cuida’t, la inauguració oficial de les activitats previstes al programa i l’obertura de les instal·lacions ha tingut lloc aquest dissabte amb la presència del president de la Diputació, l’Il·lm. Sr. Joan Talarn, l’alcalde de Bellpuig, l’Il·lm. Sr. Jordi Estiarte i l’Il·lm. Sra. Sílvia Fernández, vicepresidenta comarcal de l’Àrea d’Acció Social, Ciutadania i Igualtat.

Totes les autoritats han coincidit amb la importància de consumir productes de proximitat i amb la necessitat de cuidar-nos realitzant esport.

En aquest sentit, el president de la Diputació ha destacat que aquesta és una fira única al territori que ha sabut conjugar alimentació i esport fent pedagogia de la vida saludable.

Durant la tarda també hi ha hagut un taller infantil pedagògic i gastronòmic, una xerrada sobre mites alimentaris a més d’una sessió de ioga i d’introducció a la meditació i la jornada de portes obertes al Gym Bellpuig.

Aquest diumenge les instal·lacions obriran les seves portes a les 10 de matí i durant tot el dia s’aniran realitzant activitats esportives, tallers de cuina i xerrades amb l’objectiu de conscienciar dels beneficis de portar un estil de vida saludable.

Comparteix

També t'interessarà