Bellpuig repara el paviment i les voreres de cinc carrers

REDACCIÓ
08-04-2019
  • Bellpuig repara el paviment i les voreres de cinc carrers

L’ajuntament de Bellpuig repara el paviment i part de les voreres de cinc carrers del centre: Sant Josep, Homenatge a la Vellesa, Isabel de Casanoves, plaça Sant Roc i un tram de l’avinguda d’Urgell. L’actuació costa 144.509 euros, finançats en bona part amb una subvenció de la Diputació i la resta amb fons propis.

L’alcalde, Salvador Bonjoch, va explicar que l’actuació afavorirà el pas dels vianants i millorarà l’accés per a persones amb mobilitat reduïda. És important destacar que els diferents treballs que s’efectuaran als carrers Sant Josep, Homenatge a la Vellesa i plaça Sant Roc finalitzaran aquesta mateixa setmana per tenir-los a punt divendres, quan la localitat acollirà la processó dels Dolors, que obre els actes de Setmana Santa.

D’altra banda, és previst que en els propers dies s’iniciïn també les obres de construcció d’una rotonda a l’antiga N-II. Compta amb un pressupost de 685.000 euros i pretén millorar l’accés als polígons industrials del Coscollar, Hostal Nou i Fondandó. Les obres van a càrrec del departament de Territori i Sostenibilitat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?

Carregant...
Load next