Bellpuig repetirà la fira Cuida’t al considerar un èxit la primera

REDACCIÓ
18-11-2019
  • Bellpuig repetirà la fira Cuida’t al considerar un èxit la primera

Bellpuig va tancar ahir la primera edició de la fira Cuida’t amb un balanç “molt positiu” segons l’alcalde, Jordi Estiarte, que va avançar que donarà continuïtat a aquest certamen. “Estem molt satisfets amb la resposta de les entitats participants, que s’han bolcat en l’organització, així com la dels professionals i els visitants”, va dir.

Hi va haver trenta-nou expositors dedicats a diferents aspectes de l’alimentació, els hàbits saludables i les entitats locals. Estiarte va afirmar que “hem fet visible el teixit associatiu de Bellpuig” i el seu treball per “aconseguir una vida saludable mitjançant esport i socialització”.

L’alcalde va apuntar que l’objectiu és “convertir Cuida’t en un referent de l’oferta de salut i l’esport al municipi”. El certamen va servir per inaugurar el cicle Dona Informa’t del consell de l’Urgell. Ho va fer amb una conferència sobre recuperar la salut a càrrec de la terapeuta i coach nutricional Mònica Mercadal.

La jornada d’ahir va incloure una taula redona sobre el millor esport segons les condicions físiques de cada persona, a càrrec de professionals d’Inefc. També hi va haver exhibicions de gimnàstica rítmica i un taller de marxa nòrdica, entre altres activitats.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?