Bellpuig viu el patrimoni aquest estiu amb ‘Poemes amb veu i guitarra’ de David Carabén

REDACCIÓ
06-08-2021
  • Bellpuig viu el patrimoni aquest estiu amb ‘Poemes amb veu i guitarra’ de David Carabén

El convent de Sant Bartomeu de Bellpuig acollirà el concert ‘Poemes amb veu i guitarra’ de David Carabén el pròxim divendres 13 d’agost a partir de les 20.30 h. L’actuació forma part del programa d’activitats culturals ‘Aquest estiu Viu el Patrimoni’, una iniciativa impulsada pels equipaments patrimonials del Departament de Cultura.

El músic i compositor català oferirà un directe amb veu i guitarra en un entorn idíl·lic del Renaixement català. El concert estarà protagonitzat per la poesia del segle XX amb versos de poetes com Vinyoli, Auden, Rilke, Maragall i Salvat-Papasseit, entre altres. Acompanyat per la seva guitarra, el lletrista de Mishima, també cantarà temes propis.

El concert, organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Bellpuig, pretén dinamitzar espais patrimonials com el convent de Sant Bartomeu, obrint-los a diferents propostes i activitats culturals.

Poemes amb veu i guitarra, una experiència cultural al complet

David Carabén ha sabut portar al pop la millor poesia del segle XX musicant els versos dels grans poetes de l’època, amb unes sonoritats extraordinàries i una manera de cantar molt singular. En aquest concert-recital oferirà tot el que sap de música i poesia, i a la vegada cantarà temes propis, que també són en si mateixos poesia.

Les entrades per assistir al concert ‘Poemes amb veu i guitarra’ de David Carabén al convent de Sant Bartomeu de Bellpuig el pròxim 13 d’agost ja es poden comprar al web Patrimoni de la Generalitat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

T'agradaria ser donant d'òrgans?