Benavent de Segrià celebra la Setmana Mundial de l'Exercici Físic i de la Salut

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
04-04-2024
Actualitzat: 04-04-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Benavent de Segrià celebra la Setmana Mundial de l'Exercici Físic i de la Salut
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Benavent de Segrià

L'Ajuntament de Benavent de Segrià organitza per segon any consecutiu una sèrie de jornades en el marc de la Setmana Mundial de l'Exercici Físic i de la Salut, que tindran lloc del 6 al 14 d'abril. L'objectiu principal és fomentar l'activitat física com a eina per a la salut i el benestar, alhora que conscienciar sobre la importància de la salut.

La Regidoria de Salut ha dissenyat un programa complet en coincidència amb el Dia Mundial de l’Exercici Físic, el dissabte 6 d’abril, que marca l'inici de les jornades, i amb el Dia Mundial de la Salut, el diumenge 7 d’abril. Segons ha explicat el regidor de Salut, Ferran Millas, "volem fomentar hàbits saludables per millorar el benestar i la salut dels nostres veïns i veïnes".

El programa inclou una varietat d'activitats que van des d'una classe de ioga el primer dia fins a un partit de futbol sala per tancar les jornades el diumenge 14. Durant aquests vuit dies, es duran a terme diverses activitats, com masterclass de pàdel, bachata, salsa i zumba, sessions de ball, entrenament híbrid, sardanes, a més de tallers per a cuidadors no professionals, xerrades sobre hàbits saludables, l'Alzheimer, gestió emocional i un partit de futbol sala.

Totes les activitats estan obertes a la participació de tothom. L'única que requereix inscripció prèvia és la masterclass de pàdel del diumenge 7, dirigida als residents locals. Per inscriure's, cal trucar a l'Ajuntament de 9.00 a 14.00 hores. El termini d'inscripció finalitza el dijous 4 d'abril o fins a exhaurir les places disponibles.

Comparteix

També t'interessarà