Bernat Erta torna a competir sent segon en els 400 metres de Getafe

REDACCIÓ
26-07-2020
  • Bernat Erta torna a competir sent segon en els 400 metres de Getafe

L’atleta lleidatà Bernat Erta (FC Barcelona) es va classificar ahir en segona posició en la prova dels 400 metres del Critèrium de Getafe, en el que suposava el seu retorn a la competició després del Covid-19. Erta va marcar un temps de 47”33, batut pel toledà Lucas Bua (FC Barcelona) que va parar el crono en 46”57.

Després de la carrera, Bernat va dir que “no està malament la marca per ser la tornada a la competició, però esperava fer un millor temps. El que passa és que les condicions que hi havia aquí a Getafe no m’han permès fer-ho millor. Era el debut, estava fins i tot una mica nerviós i he corregut engarrotat. Tinc, a més, l’isquiotibial una mica tocat...”. “Sé que estic en millor forma del que he demostrat i quan arribi la pròxima competició segur que la marca serà bona”, va explicar el jove atleta, que s’entrena des de fa uns dies a Madrid després de decretar-se el confinament al Segrià.

Erta també es va referir al llarg temps sense competir que havia pesat en el seu rendiment. “Encara em falta agafar el ritme de la prova, però repeteixo que la pista on he corregut no m’ha agradat. L’he trobat molt dura i no he pogut traccionar bé. No obstant, les coses van bé de moment”, va concloure.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?