⏯️ Bona afluència de visitants a Expoclàssic

ACN
19-09-2020
  • ⏯️ Bona afluència de visitants a Expoclàssic
  • Bona afluència de visitants a Expoclàssic
  • Bona afluència de visitants a Expoclàssic
  • Bona afluència de visitants a Expoclàssic
  • Bona afluència de visitants a Expoclàssic
  • Bona afluència de visitants a Expoclàssic

Fira de Mollerussa ha reprès la seva activitat aquest dissabte amb la 25a edició d'Expoclàssic, dedicat als vehicles històrics i clàssics. És un dels primers municipis del país en recuperar el calendari firal amb el format habitual després de la pandèmia del coronavirus. El certamen s'ha fet en una única jornada al Pavelló Firal, per la previsió de pluja, i s'ha adaptat per seguir les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries. Entre altres, s'ha limitat l'aforament a 400 persones, s'ha marcat un recorregut de sentit únic i s'han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic. Des de Fira de Mollerussa han destacat les "ganes de fira" de la gent, que s'han traslladat amb una gran afluència de visitants des de primera hora. 

El director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, s'ha mostrat "molt satisfet" de la bona afluència de persones que han visitat el certamen Expoclàssic, així com per l'alta qualitat d'aquest respecte a edicions anteriors. De fet, ha indicat que només en la primera hora de fira s'han registrat 378 visitants. Així, ha indicat que Expoclàssic ha estat la "primera gran fira que es fa a les terres de Lleida" després del confinament, fet que "estimula" l'ens firal per completar el calendari previst per aquest 2020. 

De fet, l'alcalde de Mollerussa i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha dit que la gent tenia "ganes de fira", després de sis mesos de pandèmia. També ha destacat la importància que una ciutat com Mollerussa recuperi l'activitat firal, que és una de les seves "principals potes econòmiques". 

Pel que fa al públic, Solsona ha indicat que Expoclàssic és una fira "professional" que atreu persones interessades en comprar. Fins i tot ha afegit que alguns expositors s'han sentit "una mica desbordats" per l'alt nombre de clients. Un dels expositors, Alfons Escolà, ha assegurat que ha venut més durant les primeres dues hores d'enguany que en les edicions passades. També ho ha atribuït a les "ganes de fira" de la gent, ja que Expoclàssic és una de les primeres grans fires del sector que es fan.

La fira Expoclàssic, que s'havia de celebrar del 9 al 10 de maig, s'ha fet aquest dissabte en un format d'un sol dia i ha comptat amb la participació de 35 expositors d'arreu de Catalunya, el País Valencià i França. 

En un principi el saló s'havia d'ubicar a l'aire lliure però la previsió de pluja ha fet que, finalment, es traslladés al Pavelló Firal. Tot i així, s'han seguit les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries. D'aquesta manera, s'han obert totes les finestres i les sortides d'emergència per ventilar el recinte, mentre l'aforament s'ha limitat a un màxim de 400 persones. Els visitants s'han d'identificar a l'entrada del pavelló. Això ha de permetre que, en cas de detectar casos positius de coronavirus en els propers catorze dies, l'ens firal disposi d'un registre de les persones que hi han assistit. A més, a l'interior s'ha senyalitzat un recorregut de sentit únic, s'ha reforçat la neteja i també s'han instal·lat dispensadors amb gel hidroalcohòlic.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?