Botigues amb ritme fins a la mitjanit

M. MARQUÈS
09-06-2018
  • Botigues amb ritme fins a la mitjanit
  • Botigues amb ritme fins a la mitjanit
  • Botigues amb ritme fins a la mitjanit

La vuitena edició de la Nit Oberta de la Zona Alta va tenir ahir més participants que mai, amb 160 establiments que van obrir les portes des de les 20.00 hores fins a mitjanit amb desenes d’activitats. A diferència de l’any passat, quan aquesta iniciativa es va portar a terme des de les sis de la tarda fins a les deu, ha tornat al format tradicional.

“Creiem que aquest horari és el millor perquè acabar a les 22.00 hores és massa aviat”, va assenyalar el president de l’associació de comerciants, Josep Bellera, que va celebrar que el temps els donés una treva i no obligués a cancel·lar l’esdeveniment com va passar l’any passat.

La jornada va estar plena d’activitats als carrers, per la qual cosa el trànsit es va tallar a la tarda. A la plaça Ricard Viñes hi va haver una classe de zumba, amb més observadors que ballarins, i un torneig d’escacs. A Doctor Fleming es va instal·lar un circuit de bicis elèctriques que, de la mateixa manera que uns karts amb pedals a Bisbe Ruano, van ser les atraccions de la canalla. A les dos vies i a Magí Morera, Vallcalent, Rovira Roure i a la plaça 8 de Març la música va ser protagonista amb actuacions en directe i sessions de DJ i de ball.

Alguns dels presents van aplaudir que es duguin a terme jornades com aquestes, “que donen vida al barri”. Així mateix, els establiments van oferir promocions i descomptes del 20%. “Tot i així, no és un dia per vendre, volem que la gent conegui les nostres botigues. És una nit lúdica i màgica”, va manifestar Bellera.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta