Bovera organitza la primera edició de JocArt, la fira de jocs populars i artesania

REDACCIÓ
Publicat: 
18-03-2023
Actualitzat: 18-03-2023 4:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Bovera organitza la primera edició de JocArt, la fira de jocs populars i artesania
    Peu de foto: 
    Diputació de Lleida

El diputat Eloi Bergós; l’alcalde de Bovera, Òscar Acero Giral, i els organitzadors de la Fira, Olga Rius Cases i Manel Fernando Pinto, han presentat aquest dijous la primera edició de la Fira JocArt, la fira de jocs populars i artesania, que se celebrarà a Bovera el dia 19 de març.

Fira JocArt de Bovera està pensada com una jornada “per gaudir de la Fira d’artesania de proximitat i de propostes com la mostra d’oficis antics, el taller de ceràmica, jocs populars i tradicionals, l’exposició d’antiguitats i artesania o el vermut popular, entre altres”, tal com ha explicat Olga Rius.

De fet, la idea dels organitzadors uns mesos enrere de celebrar un esdeveniment d’aquest tipus va ser molt ben rebut des de l’Ajuntament, tal com ha explicat Òscar Acero.

Hi haurà presents 24 paradistes, situats tots a la plaça del poble. Entre els jocs, n’hi haurà de tradicionals com les bitlles, la ruleta i el joc de la patata, i d’altres, com jocs amb xancles de fusta o el de trobar una moneda entre unes bales de palla.

Justament la moneda a buscar serà una que ha encunyat Manel Fernando Pinto i que, tal com ha explicat ell mateix, “presenta la pagesia i l’oli en cadascun dels reversos com a elements significatius del poble”.

També es farà un sorteig de paneres entre els participants i aquells que hagin comprat algun producte dels expositors.

Comparteix

També t'interessarà