CaixaBank obre al gener una oficina insígnia al centre de Mollerussa

E. FARNELL
06-11-2019
  • CaixaBank obre al gener una oficina insígnia al centre de Mollerussa

CaixaBank obrirà a començaments del 2020 l’oficina insígnia de l’entitat, el nou concepte store que substituirà l’antiga sucursal, als baixos de l’ajuntament. Seguirà al centre de Mollerussa, a dos immobles que donen a la plaça de l’Ajuntament número 5-6 i el carrer Vilaclosa, on fins fa pocs dies hi havia els tradicionals comerços de la joieria Torres i Esports Escolà. Tindrà una superfície de 442 metres quadrats i comptarà amb una plantilla de tretze treballadors.

Des de la nova seu es gestionaran més de 9.200 clients. A les comarques de Lleida CaixaBank té nou oficines més amb aquest model store: cinc a Lleida ciutat, i la resta a Balaguer, la Seu d’Urgell, Cervera i Solsona. El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, va apuntar que “l’estètica de l’oficina serà completament diferent de la convencional, de la mateixa manera que també canviarà la relació entre els treballadors i els clients, als quals donarem tot el protagonisme”, va dir.

L’objectiu de l’entitat és potenciar l’atenció personal i la gestió de l’autoservei. A més, l’eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client i empleat.

Està previst que aquesta nova oficina obri a començaments d’any. De fet, durant les últimes setmanes ja s’han iniciat les obres d’adequació d’aquests dos immobles que es transformaran en un local diàfan, innovador tecnològicament i que no recordarà les antigues oficines bancàries.

El trasllat de la sucursal ha suposat el canvi d’ubicació de dos dels comerços que hi havia en aquests immobles: Torres Joiers i Esports Escolà. En aquest sentit, la joieria obrirà les noves instal·lacions a la plaça Manuel Bertrand de la capital del Pla d’Urgell.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?