CaixaGuissona obté un benefici rècord el 2022

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
02-06-2023
Actualitzat: 02-06-2023 8:49
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • CaixaGuissona obté un benefici rècord el 2022
    Peu de foto: 
    Foto CaixaGuissona

L'entitat ho atribueix al gir en la política monetària i a la pujada de tipus d'interès


CaixaGuissona va tancar el 2022 amb un benefici net de 5,76 MEUR, fet que representa un creixement d'un 33,35% respecte als 4,32 milions registrats l'any anterior. L'entitat de Guissona (Segarra) ho atribueix al gir en la política monetària i la conseqüent pujada de tipus d'interès, que va afavorir el creixement dels seus ingressos un 22,09%. Al tancament de l'any passat gestionava uns actius totals de 1.272,9 MEUR, més 6,43% que l'any anterior. Els dipòsits dels clients van augmentar fins als 1.133,1 MEUR, sumant un total de 6.231 nous clients. El volum de negoci fora de balanç, va marcar un altre rècord fins a situar-se en els 92,1 milions d'euros.

Pel que fa a l'activitat econòmica, es va assolir una inversió rècord de 497,4 milions (+7,62%).

Addicionalment, des de CaixaGuissona, es destaca la tornada a la retribució dels dipòsits dels seus clients des del passat mes d'octubre, un fet assenyalat com a diferencial. També els clients que han finançat l'adquisició del seu habitatge habitual, s'han vist beneficiats des del mes de maig per l'aplicació d'un topall a la revisió anual de la seva quota, de forma que cap client pagarà, sigui quin sigui el valor de l'euríbor, més d'un 4% d'interès.

L'entitat va traslladar la seva oficina de Lleida a un espai més  gran i va reformar i ampliar també la seva sucursal de Barcelona. També ha procedit a la renovació del seu logotip corporatiu i del seu lloc web, a través del qual els clients de l'entitat, fortament digitalitzada, canalitzen més del 98% de les seves transaccions.

Comparteix

També t'interessarà