Calendari d'advent solidari del Grup Alba

REDACCIÓ
24-10-2020
  • Calendari d'advent solidari del Grup Alba

El Grup Alba ha reinventat el seu tradicional calendari solidari per recaptar fons per a les activitats dels alumnes de l’escola Alba, que atén nens i joves amb especials dificultats, i aposta per un calendari d’advent per a aquestes festes de Nadal.

A cada una de les caselles entre l’1 i el 24 de desembre hi haurà un arrugat, la galeta més famosa del Rosal, per commemorar alhora el centenari de l’obrador. A més a més, el miler de calendaris amagaran 5 arrugats d’or per simular la idea de la història de Charlie i la fàbrica de xocolata. Els afortunats seran obsequiats amb el conte que explica la història dels arrugats, escrit pel periodista Carles Capdevila, i gaudiran d’una visita a l’obrador. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’empresa Ondara Logística.

El calendari d’advent, que costa 12 euros, pot adquirir-se a la botiga online botiga.aalba.cat i, a partir de principis del mes de novembre, estarà disponible en diferents punts de venda.

El coronavirus ha obligat aquest any el Grup Alba a buscar una alternativa per al seu calendari, que cada any protagonitzaven els alumnes de l’escola amb diferents fotografies. Així mateix, l’entitat també fa una crida als ciutadans perquè comprin aquest calendari solidari.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta