Camarasa obre les portes d'un nou punt d'informació turística

REDACCIÓ
Publicat: 
08-07-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Camarasa obre les portes d'un nou punt d'informació turística
    Peu de foto: 
    REDACCIÓ (Arxiu)

Camarasa compta des d’aquest dissabte amb un nou centre de dinamització. L’ajuntament ha obert al públic aquest nou equipament, després de dur a terme en els darrers mesos una reforma integral, gràcies a les subvencions del PUOSC. L’edifici, ubicat al costat de la piscines , funcionarà com a punt d’informació per als visitant els dissabtes i diumenges de 10h30 a 13h30 durant la temporada d’estiu. 

Aquesta iniciativa vol ajudar a complimentar el servei d’atenció als visitants i orientar-los sobre els atractius que hi ha repartits per tot el municipi. També, permetrà obtenir dades estadístiques dels visitants  que s’hi desplacen, que seran de gran interès per a l’elaboració del nou pla estratègic de turisme que contempla el consistori.

Dins al mateix espai, els visitants podran visitar gratuïtament la exposició “les pintures de la Cova del Tabac” una interpretació artística lliure de les pintures de la cova del tabac obra de Nil i Jan Nebot, que també anirà acompanyada de la projecció del curtmetratge.

Paral·lelament, Espai Orígens oferirà diferents activitats durant el mes de juliol com el taller de  “Prehistòria’t” i la visita guiada a la Roca del Bous 2.0, on es podrà conèixer el territori neandertal de la Noguera. Ambdues activitats es podran fer amb reserva prèvia al  9734204270 (extensió 2), o bé enviant un correu electrònic especificant el nombre d’assistents i l’activitat que es vol fer a espaiorigens@gmail.com.
 

Comparteix

També t'interessarà