Caminada a l’Horta de Lleida per recaptar fons per a La Marató

REDACCIÓ
12-12-2021
  • Caminada a l’Horta de Lleida per recaptar fons per a La Marató

L’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí ha organitzat per al dissabte 18 de desembre la segona edició de la Caminada Popular solidària per recaptar fons per a la Fundació La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. L’edició d’enguany està dedicada a la investigació sobre les malalties vinculades a la salut mental. Sota el lema “Els nostres passos fan camí per la recerca sobre la salut mental”, la caminada tindrà lloc entre les 9.30 i les 12 hores i planteja un recorregut de 10 km per l’Horta de Lleida. La sortida i l’arribada serà a la seu del Centre Especial de Treball, ubicat a la Partida Vallcalent núm. 117. Els treballadors/es del CET i l’alumnat de l’Escola Municipal de Jardineria han participat en l’organització de la caminada.

El regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l’IMO, David Melé, ha explicat que la ruta té un nivell de dificultat baix i que està pensada per esdevenir una activitat familiar. Per això, ha convidat tothom a participar-hi.

La inscripció es pot fer fins al diumenge 12 de desembre a la web de l’IMO i té un preu de 3 euros per participant, al qual se li oferirà un dorsal i avituallament durant la caminada.

Durant la realització de l'activitat es respectaran les mesures de prevenció i protecció de la covid-19. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta