Campanya de neteja de 292 armaris de quadres elèctrics

REDACCIÓ
Publicat: 
17-09-2023
Actualitzat: 17-09-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Campanya de neteja de 292 armaris de quadres elèctrics
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La regidoria d’Agenda Urbana ha posat en marxa una campanya per a netejar i pintar els 292 quadres elèctrics de l’enllumenat públic que hi ha repartits per la ciutat i que ara es trobaven en molts casos bruts i plens de pintades. 

Els treballs s’han iniciat durant aquest estiu i està previst que quedin acabats durant la tardor d’aquest any. S’inclouen dins del contracte de manteniment de l’enllumenat públic i estan valorats en un cost de 24.528 €. 

La primera tinent d’alcalde i regidora d’Agenda Urbana i Espai Agrari, Begoña Iglesias, ha explicat que s’havia detectat que tant aquests elements, com els vinculats a companyies de subministrament d’altres serveis es trobaven molt bruts, plens d’adhesius i pintades, sense que s’hi hagués fet cap actuació en molt de tems.  

“Això provoca un impacte visual molt lleig cap a la ciutat. Per tant dins del pla de neteja que estem fent als barris, el Barri a Barri, estem incloent la neteja i pintura de totes aquestes caixes de subministrament. El resultat és bonic, crec que a la gent li està agradant molt, perquè el canvi és abismal. Acabats de pintar semblen nous”, ha assenyalat. 

L’Ajuntament també reclamarà a les companyies subministradores (Endesa, Telefónica, Naturgy, etc.) que disposin d’armaris i caixes en la via pública que netegin i pintin aquests elements, ja que no ho pot fer directament perquè no són de la seva propietat, ha explicat la regidora. 

Comparteix

També t'interessarà