Campionat 'vintage' a Lleida amb motos dels anys noranta

X. PUJOL
10-02-2021
  • Campionat 'vintage' a Lleida amb motos dels anys noranta

El Moto Club Segre, que aquest any ha deixat d’organitzar proves tant del Campionat d’Espanya com de Catalunya fins que la situació de la pandèmia no s’estabilitzi i pugui entrar públic als circuits, ha decidit potenciar el seu trofeu social de motocròs per aquesta temporada amb la inclusió d’un campionat vintage de motocròs, reservat a motos dels anys 90 (les Honda, Yamaha, Kawasaki i Suzuki de 2 Temps). “Actualment hi ha molta febre per aquest tipus de motos al mercat, que estan molt buscades però no tenen sortida a nivell competitiu perquè no hi ha campionats en els quals poder participar, per això hem pensat a incloure aquesta categoria en el nostre Trofeu Moto Club Segre”, va explicar Jaume Curcó, responsable de la secció de Lleida del club i un dels impulsors.

Serà la primera competició per a aquest tipus de motocicletes que s’organitzarà a Catalunya, si bé a Espanya ja hi ha un campionat estatal oficial des de fa uns anys. Hi haurà cinc categories, en funció de la cilindrada, que es disputaran paral·lelament a les carreres de promoció, que tindran un calendari al marge de les categories més elevades. D’aquesta manera, la cita inaugural es disputarà al circuit el Bosquet de Ponts el pròxim 4 d’abril, a la qual seguiran les de Rufea (9 de maig), Bellpuig (27 de juny) i la Clua (29 d’agost).

El certamen de les categories MX1, MX2, MX3, veterans i aficionats arrancarà el 28 d’agost a la Clua, per seguir a Bellpuig (24 d’octubre), Ponts (8 de desembre) i Rufea (19 de desembre). Per a les dos categories més altes, el club està buscant patrocinadors per poder fixar premis en metàl·lic per als millors classificats.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta