Camps reitera la intenció de tornar a presentar-se

SEGREcom
Publicat: 
26-01-2015
Actualitzat: 27-01-2015 9:13
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Camps reitera la intenció de tornar a presentar-se

La primera tinenta d'alcalde de la Paeria, Marta Camps, va mostrar ahir la intenció de tornar-se a presentar a la llista del PSC a les eleccions municipals com a número dos. Camps va descartar, de moment, substituir Teresa Cunillera a les eleccions al Congrés dels Diputats. "No tanco la porta a res però vaig ser vuit anys al Parlament de Catalunya com a diputada i quan el 2004 vaig entrar a la Paeria em van aconsellar que em decidís per una tasca i vaig optar només per treballar en l'àmbit local", va afirmar en una entrevista a Nació Lleida. "Tinc experiència i crec que puc continuar fent un servei a la ciutat assumint les crítiques que pugui ocasionar la meua gestió", afegeix Camps a l'entrevista. En la mateixa línia assegura que "a Urbanisme tenim un molt bon equip i m'agradaria continuar com a regidora els projectes que vaig començar fa anys".

A més, Camps no amaga l'ambició per ser alcaldessa de Lleida. "Em fa il·lusió i amb l'alcalde Ros havíem comentat moltes vegades que en un futur jo fos la candidata de la Paeria", aclareix. De fet, a l'entrevista Marta Camps reconeix el refredament de la seua relació amb l'alcalde Àngel Ros. "La meua relació amb el paer en cap ha passat de l'amistat a un vincle laboral. Jo el respecto i ell em respecta, ens posem d'acord en les qüestions bàsiques i discrepem en privat sempre que és necessari", afirma a l'entrevista. "Les relacions personals canvien amb el temps, però això passa a tots els equips de treball. No ho veig estrany", aclareix.

En relació amb les pròximes eleccions municipals, Camps reconeix que per al PSC "serà difícil repetir el resultat del 2011". "Els anys de govern provoquen molt desgast i en els últims anys han proliferat partits d'esquerra, per la qual cosa hi haurà una fragmentació del vot, sobretot a l'esquerra", destaca.

A més, Camps va assenyalar que el calendari electoral perjudicarà els partits de govern, ja que els primers comicis del cicle electoral seran els municipals.

comicis

La tinenta d'alcalde admet la dificultat de repetir els resultats del PSC del 2011

Comparteix

També t'interessarà