Cancel·len un deute de 49.000 euros a Tàrrega amb la Llei de Segona Oportunitat

REDACCIÓ
03-11-2022
  • Cancel·len un deute de 49.000 euros a Tàrrega amb la Llei de Segona Oportunitat
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

El despatx d'advocats "Repara tu Deuda" ha aconseguit una altra cancel·lació de deute a Catalunya. Es tracta del cas del cas de DS, de Tàrrega (Lleida), a qui el Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de Cervera (Lleida) ha concedit el Benefici d'Exoneració del Passiu Insatisfet (BEPI), alliberant aquesta persona d'un deute que ascendia a 49.000 euros.

L'acumulació es va donar perquè durant un temps prolongat, un dels membres del matrimoni va sofrir una sèrie de molèsties que li impedia poder treballar. Per aquesta raó, no van parar de generar deutes, ja que, a més, el tractament era molt costós. Per a solucionar la situació van demanar préstecs, però no va ser suficient i es van veure en l'obligació de demanar més, perquè no podien viure en condicions. Ara pot començar des de zero sense deutes.

La Llei de la Segona Oportunitat permet cancel·lar els deutes de particulars i autònoms en situació de sobreendeutament sempre que compleixin amb una sèrie de requisits com són actuar de bona fe, no haver estat condemnat per delictes socioeconòmics en els deu últims anys previs al procés o que el deute no superi els 5 milions d'euros.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?