Canvi d’espectacle al Cicle Apassiona't del Gran Teatre de la Passió de Cervera

REDACCIÓ
15-01-2022
  • Canvi d’espectacle al Cicle Apassiona't del Gran Teatre de la Passió de Cervera

La funció “Vida de peix... sense espines”, de Mercè Comes i Rosa Andreu, prevista pel dia 6 de febrer, s’ha hagut de suspendre, per motius aliens a l’organització, i al seu lloc s’ha programat “Master Xof”, de Joan Pera.

Serà la tercera representació del 24è Cicle de teatre i música “Apassiona’t de Cervera, organitzat per la Regidoria de Cultura, i que preveu set espectacles entre el novembre del 2021 i el maig del 2022. 

La representació de “Master Xof”, amb el popular actor còmic Joan Pera, formarà part de la programació de la Festa Major del Santíssim Misteri.

A “Master Xof”, Joan Pera, amo i cap de cuina de La Perdiueta Eixerida, acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que mai no ha volgut. Emprenyat i decebut es tanca a la cuina i decideix, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per demostrar que encara està en forma.

24è Cicle de teatre i música “Apassiona’t”

El Cicle inclou sis funcions de teatre professional i, com a novetat, un espectacle musical.

Totes les representacions teatrals són de companyies professionals i a càrrec de reconegudes actrius i actors, entre els quals el cerverí Ferran Orobitg, que portarà al Cicle la seva creació “Fragile”, un espectacle basat en la seva experiència personal.

Els espectacles es podran veure al Gran Teatre de la Passió (6 funcions) i al Teatre Casal (1), respectant els protocols sanitaris vigents en cada moment.

Segons la regidora de Cultura, Mercè Carulla, “el Cicle presenta una programació variada i de molt nivell, que tracta temes actuals i transcendents de la nostra societat, amb l’objectiu d’arribar a tot tipus de públic.”

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta