24-05-2022
  • Cap de setmana de motocròs a Bellpuig
    Peu de foto:
    Ajuntament de Bellpuig

Amb una forta calor per les altes temperatures, aquest cap de setmana ha tingut lloc al circuit de Montperler, Circuit de Catalunya de Motocròs, l'última prova del Campionat d'Espanya d'aquesta modalitat esportiva.

Tot i la calor, el públic assistent va gaudir com sempre de l'espectacle que van oferir els pilots que van córrer en un circuit immillorable pel que fa l'estat del terreny, del traçat i del nivell de seguretat.

Pel que fa als pilots, en 125 Edgar Canet va quedar en primera posició, seguit d'Elias Escandell i d'Antonio Gallego.

En aquesta categoria hi corrien els pilots de Bellpuig Biel Piera, que va acabar en vuitena posició i Gerard Capdevila que no va poder acabar la cursa a causa d'una caiguda.

Pel que fa a la categoria MX2, David Braceras va quedar primer i Yago Martínez i Gerard Congost en segona i tercera posició.

En aquesta categoria corria el pilot de Bellpuig Adrià Monné, campió l'any passat de 125, que aquest any ha fet el salt a al categoria MX2. Monné va fer una bona sortida a tercera posició i va arribar anar a segona però una caiguda li va impedir fer pòdium. Tot i això va acabar en quarta posició i en quarta també de la general.

Felicitats als tres pilots de Bellpuig!

Pel que fa a la categoria MX1, els pilots guanyadors van ser José Antonio Butron en primer lloc, seguit de Rubén Fernández i Simeó Ubach.