Caragolada solidària de la Fecoll per recuperar el patrimoni de l’Albi

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
07-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Caragolada solidària de la Fecoll per recuperar el patrimoni de l’Albi
    Peu de foto: 
    Fecoll

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol ha organitzat una nova caragolada solidària a L’Albi, celebrada avui, diumenge 7 d’abril. Aquesta ha estat la tercera del 2024 i la quarta a l’Albi des de l’agermanament amb les colles de l’Aplec el 2020.

Els fons recaptats en aquesta ocasió es destinaran, un cop més, a l’Associació Amics de les Belles Arts per continuar amb els treballs d’arranjament i millora de l’entorn i marge del riu Gorg al voltant de la Font Quadrada, iniciats el 2023 amb el suport de les colles de l’Aplec.

La Caragolada Solidària ha tingut lloc en el marc de ‘FirAlbi, la Fira dels Caragols', a la plaça del Portal dels Aubis, amb una gran afluència de públic. El tastet, consistint en una tapa de caragols amb allioli, pa i una copa de vi, ha estat preparat pel xef corporatiu de les caragolades populars de l’Aplec, Josep Vila de Míster Plat, i servit per voluntaris i membres de la Junta de la Fecoll.

Aquesta iniciativa s’emmarca en l'estratègia #TerritoriAplec de la Fecoll, que promou tastos promocionals a diferents punts de la província per dinamitzar espais i esdeveniments locals i donar suport a la comunitat. L'organització d’aquesta caragolada ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Albi, la Diputació de Lleida i altres entitats com Celler Raimat, Caragols Almacelles, Cooperativa El Soleràs, Forn i Pastisseria Llaràs, Ilerda Serveis i Mister Plat Càtering.

Aquesta és la tercera caragolada solidària de l’any 2024, iniciant-se a la 27a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de Les Borges Blanques al gener, amb suport per a “Lleida pels Refugiats”, i continuant a Aitona al març, en benefici de la Llar Santa Teresa de Jornet d’aquesta localitat del Baix Segre.

Comparteix

També t'interessarà