Carnets del Força Lleida un 12% més cars

XAVIER PUJOL
21-06-2019
  • Carnets del Força Lleida un 12% més cars

“L’objectiu de la pròxima temporada ha de ser jugar el play-off. Així de clar es va pronunciar ahir el president del Força Lleida, Félix González, durant la presentació de la nova campanya d’abonats, que tindrà un increment de preus. Sota el lema A mi, em va el bàsquet, el club pretén augmentar la massa social, que l’any passat es va quedar en 1.914 abonats, lluny dels 2.200 que va tenir fa un parell de temporades com a rècord històric. “L’objectiu és passar clarament dels 2.000 socis i poder arribar als 2.500. Si volem tenir un equip competitiu per lluitar pel play-off cal que augmentem el pressupost. Això vol dir que necessitem generar més ingressos, i els abonats també han de fer un esforç, perquè al cap i a la fi són els receptors de l’espectacle”, va indicar González.

D’aquesta forma va voler justificar l’augment que la junta directiva va acordar en el preu dels abonaments per a la pròxima temporada, que puja una mitjana al voltant del 12 per cent, encara que alguns, com la Grada Jove, passen a valer gairebé el doble, de 50 als 95 actuals. El carnet de tribuna individual costarà 20 euros més (195 euros), el familiar 40 (325 eyros) i el júnior/sènior s’incrementa 30 euros (145 euros). Respecte a la zona de tribuna alta i corbes, els abonaments familiar (240 euros) i júnior/sènior (95 euros) pugen només 10 euros, i l’individual 20 (135 euros), igual que el carnet VIP (420 euros), mentre que l’infantil es dobla (10 euros).

Amb aquesta pujada, el Força Lleida pretén que la massa social sigui una font d’ingressos més important. La temporada passada la venda d’abonaments va suposar un 10,7 per cent de tot el pressupost, que va superar els 650.000 euros, mentre que l’objectiu que s’ha marcat el club és que per a la pròxima campanya aquest percentatge se situï entorn del 15 per cent. “Hem de consolidar els abonats que tenim i aconseguir que els que no vénen s’hi apuntin. Hi ha aficionats que no vénen al pavelló des de l’època d’ACB i no saben que la gent s’ho passa bé als partits. Volem que s’animin i vinguin”, va indicar González.

El president del Força Lleida també va destacar que la situació actual “és molt millor” que la de fa un any. “Després de molts anys intentant-ho, aquesta vegada hem pogut renovar diversos jugadors (Chapela, Stutz i Sierra, més Mbaye, que té contracte), i això és molt important a l’hora de la planificació”, va dir, mentre va reconèixer que “els jugadors s’han revaloritzat i les seues renovacions han anat a l’alça, per això l’augment del pressupost és obligat”. Encara que no va xifrar la pujada de la partida destinada al primer equip, aquesta estarà entorn d’un 10 per cent.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta