Carulla i Artal guanyen a Puigverd la 11a Cursa de la Serra

04-02-2019
Actualitzat: 04-02-2019 11:28
  • Carulla i Artal guanyen a Puigverd la 11a Cursa de la Serra

Puigverd de Lleida va reunir ahir més de set-cents atletes amb motiu de l’onzena edició de la Cursa de la Serra, puntuable per a la Lliga Ponent. Antoni Carulla i Anna Artal van ser els campions de la prova llarga, i Albert Ibars i Mònica Martínez es van imposar a la curta. La prova va comptar també amb curses infantils, que es van disputar al camp de futbol.

Al recorregut de 10 quilòmetres, Carulla (Runners Balaguer) va ser el clar dominador amb un registre de 35.37, al davant de dos corredors del Clos Pons Thai Runners, Alejandro Renales, amb 38.14, i Sergi Bernaus, amb 38.44. En categoria femenina, el triomf va ser per a l’actual campiona de les Mitges de Ponent Anna Artal (Amics de l’Atletisme Andorra) amb 44.27, seguida per Gemma Bonjorn (CA Aitona) amb 45.03, i de la campiona de la Lliga Ponent 2018, Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) amb 45.58. A la prova curta, de 6,8 quilòmetres, en homes, l’independent Albert Ibars va guanyar amb un crono de 25.39, al davant de Gilbert Sanz (Runners Balaguer) amb 27.07, i de Claudio Caliman (Global Reformes) amb 27.00. Pel que fa a dones, la també independent Mònica Martínez es va imposar amb un temps de 29.28 que li va valer per superar Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners) amb 31.02, i a Natàlia Bernat (Runners Balaguer) amb 31.18.