Carulla i Francín s’imposen a la Cursa del Sant Crist de Balaguer

L. Boleda
09-11-2015
Actualitzat: 09-11-2015 10:49
  • Carulla i Francín s’imposen a la Cursa del Sant Crist de Balaguer

La 34ena edició de la Cursa del Sant Crist de Balaguer va aplegar 250 atletes. Antoni Carulla (Runners Balaguer) i Judith Francín (Trail Tarraco) van ser els guanyadors de la  cursa única de 5km. Un recorregut pels carrers de Balaguer totalment pla que va fer que els corredors poguessin aconseguir bones marques.

El balaguerí Carulla va quedar primer classificat masculí  en acabar la cursa amb 15.50 minuts, deixant un minut enrera  a Sergi Hidalgo, segon classificat. El tercer lloc del podi va ser per Bartolomé Serrano. Les protagonistes en modalitat femenina van ser Judith Francín completant la cursa amb 20.45 minuts, Isabel Pascual (21.17’) i Roser Xipell (21.25).

L’organització contempla la cursa de l’any que ve com a més multitudinària i amb la voluntat que el recorregut recuperi el seu pas pel santuari del Sant Crist.

La propera cita de la Lliga Ponent arribarà diumenge vinent, la Mitja Marató de Lleida, que a més de puntuar per a la Lliga Ponent servirà per tancar el circuit Mitges de Ponent. La Mitja Marató de Lleida inclourà la prova reina, de 21 kilòmetres, una cursa de 5 kilòmetres, i curses infantils i la Milla Solidària el dissabte 14.