Castellserà celebra aquest cap de setmana el Festival Desescal-ART

REDACCIÓ
26-05-2020
  • Castellserà celebra aquest cap de setmana el Festival Desescal-ART

Amb la voluntat que ben aviat tot torni a la normalitat, l’Ajuntament de Castellserà i la Masia Cal Monic, organitzen aquest dissabte dia 30 el Festival Desescal-ART, amb la participació dels artistes locals, que vol ser el primer Festival d’Arts escèniques de la desescalada a ponent.

A Castellserà, més enllà de la sensibilitat cultural a l’hora de programar espectacles, tenim la gran sort de disposar d’artistes locals de diferents disciplines, com el teatre, el circ, la música i la màgia. Volem donar-los la oportunitat de mostrar de nou el seu talent, que es sentin valorats i poder-los fer el màxim de difusió possible. L’espectacle està pensat en petits tastos de 20/25 minuts per cada una de les companyies, per tal que no s’allargui en excés. Comptarà amb les actuacions de la companyia Campi Qui Pugui, especialitzada amb teatre familiar, Improvisto’s Krusty Show, companyia de circ, i els músics David Pradas i Oriol Ginestà. Tot plegat presentat pel Mag Lari que recentment ha comprat una casa pairal a Castellserà per poder-hi fer un espai museístic.

Volem que la gent de Castellserà pugui començar a sortir i tornar a la normalitat. Després de suspendre la Fira, les caramelles, la festa de la mona i fer la Festa del Bandoler confinada, veiem també la necessitat de començar a reprendre l’activitat cultural.

El Festival es farà amb totes les mesures de seguretat possibles per tal d’assegurar la salut d’artistes i públic en tot moment, amb un accés restringit i aforament limitat, sent obligatori l’ús de la mascareta, amb un espai distribuït per unitats familiars i amb separació entre elles i sense servei de bar.

Donat que amb una hora s’han esgotat les localitats, i tenint en compte que per temes de salut es descarten més passes, l’espectacle es retransmetrà en directe pel compte d’Instagram de l’Ajuntament de Castellserà.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?