Castellserà celebra la vuitena edició del CastellSerà de Nit

REDACCIÓ
03-08-2020
  • Castellserà celebra la vuitena edició del CastellSerà de Nit
  • Castellserà celebra la vuitena edició del CastellSerà de Nit

Castellserà acollirà aquest mes d’agost la vuitena edició del cicle cultural CastellSerà de Nit, organitzat per l’Ajuntament i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El festival inclou actuacions teatrals i de circ a l’aire lliure, concretament, a la pista d’estiu, els dies 6, 13, 20 i 27 d’agost.

Ara més que mai i amb la situació que estem vivint, cal destacar la importància de la cultura i donar suport a totes les companyies de la província que estan vivint uns moments complicats. És per això que s’aposta pels artistes i grups lleidatans, amb espectacles de qualitat i poc vistos a la província.

Com a novetat, i adaptant-nos a les mesures establertes per fer front a la COVID-19, aquest any només es podrà accedir als espectacles realitzant una inscripció prèvia que es podrà fer telemàticament a la web de l’Ajuntament. L’espai de públic estarà dividit en grups de 10 cadires que es podran ocupar amb grups d’amistat o cercle familiar.

El festival començarà aquest proper dijous amb l’espectacle de titelles “Safari” representat per la companyia La Baldufa, el qual aborda un tema de gran importància com és el bullying. La resta de les actuacions que es podran veure son el dia 13, amb la companyia Zum Zum teatre que ens interpretaran “Titiritriki; el dia 20, la representació teatral “Hamelí”, de Xip Xap i el dia 27 d’agost es tancarà el cicle amb una representació de circ de la companyia mallorquina Hotel Iocandi, que s’encarregarà de mostra’ns el seu espectacle “Peix”, una coproducció amb Fira de Tàrrega que es va presentar al certamen de l’any passat. Tots els espectacles són gratuïts.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?