Castellserà celebrarà la revetlla de Sant Joan amb dos artistes de primera línia

REDACCIÓ
18-06-2020
  • Castellserà celebrarà la revetlla de Sant Joan amb dos artistes de primera línia

L’Ajuntament de Castellserà, amb la col·laboració de diverses persones del municipi, està activant un concert per la revetlla de Sant Joan amb els artistes Xarim Aresté i Meritxell Neddermann. Amb la voluntat de seguir normalitzant la situació cultural, la idea és poder passar una nit de revetlla tranquil·la a la zona de pícnic del pantà.

El concert es farà seguint totes les mesures de seguretat possibles per tal d’assegurar la salut d’artistes i públic en tot moment, amb un accés restringit i aforament limitat a 150 persones, sent obligatori l’ús de la mascareta, amb un espai distribuït per unitats de 4 a 6 persones i amb separació entre elles.

L’assistència al concert té un cost de 10 euros per persona i tots els ingressos seran per pagar els artistes. L’espai obrirà portes a partir de les 21.30h per tal que tothom que ho desitgi pugui sopar allí mateix i el concert donarà inici a les 22.00h.

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web de l’Ajuntament de Castellserà, www.castellsera.cat

MERITXELL NEDDERMANN

Meritxell Neddermann neix a Barcelona el 1990 i de seguida comença a tocar el piano. Als 13 anys comença el Conservatori del Bruc, d’on es gradua amb una Menció d’Honor sis anys més tard. Durant uns anys combina els estudis clàssics amb els estudis de jazz i música moderna al Taller de Músics. Del 2010 al 2014 Meritxell Neddermann fa la carrera de Piano Performance (interpretació) a Berklee, on entra en contacte més directe amb el jazz, el soul, el gospel, el latin i la música moderna. Dos anys seguits obté el premi Piano Performance Division Award i es gradua Magna Cum Laude el 2014, any en el que s’instal·la a Nova York, on s’acaba de formar com a instrumentista, compositora i arranjadora amb artistes com Moha o CLAY. Actualment resideix a Barcelona, on segueix composant, tocant amb diferents projectes. El 13 de març de 2020 va treure un disc en solitari titulat amb cançons en català i en anglès, en les quals expressa les seves emocions més fosques a la recerca de la pau interior i l'acceptació d'un mateix, tot alliberant-se dels sentiments incòmodes. El projecte consisteix en un disc doble, un en format breu i l'altre amb la versió ampliada de les cançons, que conté deu temes i dos interludis de piano.

XARIM ARESTÉ

Xarim Aresté neix a Flix el 1983. Ara fa més o menys un any va publicar “El nus i altres mons”, un disc amb divuit temes, sis dels quals instrumentals, que sumaven una hora de música: temps més que suficient per explorar terrenys inèdits en la trajectòria del sempre inquiet i coherent músic. Ara, Aresté torna amb un EP de sis cançons, Mercuri (U98 Music), que per durada i per altres factors es troba una mica a les antípodes del seu predecessor: són 22 minuts i escaig de música aparentment senzilla, entre el folk lliurepensador i el seu estimat blues (Un dia em vaig posar trist), que Aresté ha seleccionat a partir de les quatre hores de música que va gravar tot sol a Flix, confinat voluntàriament abans del confinament. Semblaria que Xarim Aresté va veure venir amb Mercuri el confinament que ens esperava. Ell no ho confirma, ni ho desmenteix, però diu: “La música et connecta amb l’animal que tens a dins, i els animals saben més coses que els humans: s’anticipen a fenòmens com els tsunamis, simplement perquè estan més a prop de la natura que nosaltres”. Aresté ho ha fet tot en aquest disc, també la portada i fins i tot el text promocional, on explica que l’ha titulat Mercuri per diverses raons, relacionades amb el déu romà com a símbol d’una saviesa que no vol dir acumulació de coneixements.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta