Castellserà de Nit es bolca en el públic familiar amb circ i teatre

R. BANYERES
01-08-2018
  • Castellserà de Nit es bolca en el públic familiar amb circ i teatre

La sisena edició del Castellserà de Nit, que se celebrarà entre demà i el pròxim 30 d’agost, estarà encarada sobretot al públic familiar. Aquesta serà una de les principals novetats del certamen, segons l’alcalde Marcel Pujol. El motiu és, segons va assenyalar, que “ens hem adonat del creixent interès o necessitat de les famílies d’impregnar els nens de cultura des de petits”. Entre els sis espectacles programats destacarà especialment l’inaugural: la preestrena d’Asteroid, de la companyia local Campi qui Pugui, l’estrena definitiva del qual serà el mes de setembre durant la pròxima edició de FiraTàrrega.

Un altre dels plats forts serà a la clausura, el 30 d’agost, quan la companyia La Tal interpretarà The Incredible Box. El públic també podrà disfrutar de l’espectacle circense Ni cap ni peus, de la Cia. Circ Vermut (dijous 23, 22 hores), del concert de clausura del Curs de Cant de Castellserà (dissabte 4, 20 hores) i de la música clàssica Duo Bruyères (dijous 9, 22 hores), així com el concert del cantautor Fustegueres, acompanyat del violoncel·lista Jordi Morera (dijous 16, 22 hores). Tots els espectacles són gratuïts.

El certamen compta amb un pressupost de 6.000 euros, 4.000 dels quals finançats per la Diputació, segons Pujol. Per la seua part, el públic s’acosta habitualment als 1.000 espectadors “encara que en aquesta edició esperem arribar als 1.500 per l’espectacle de circ, i els dos de teatre”, va assenyalar l’edil de Cultura, David Pradas.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?